Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever utan filter

Regnet piskar kinderna
Vinden känns arg
Mitt bröst är vidöppet
Inget filtreras
Arg, glad, ledsen, lycklig
Skiftningar som tumlar mig

Lägger mitt pussel
Sakta finner jag mina bitar
Fumlar med verktygen
För att få bitarna att passa

Känslorna ger mig
Känslorna tär mig
Ger mig styrka
Ger mig rädsla

Söker efter den bit
Som gör pusslet stabilt
Biten som filtrerar mot mitt hjärta
Känner en rädsla att hitta biten
Hur blir jag då
Lever jag då
Vad känner jag då

Släpp frågorna
Bröstet blöder
Vinden piskar mig som den vill något
Hur länge orkar du
Utan filter




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-12-26 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP