Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristofobiska idiotkommentarer undanbedes.


ALDRIG SÅ TRYGG

aldrig så trygg

som hos Jesus

aldrig så tröstad och glad

Han som för mig

banat vägen

till himlens härliga stad

Han som har blivit

min herde

skyddar i ulvarnas tid

Han gav mitt liv

helt nytt värde

fyllde mitt hjärta med frid

aldrig allena i kampen

den som är oss förelagd

det är Hans nåd som är verksam

inte en människas bragd

jag vill förhärliga Honom

vara ett ljus och ett salt

i denna märkliga era

ge Herrens Ord en gestalt

jag vill förkoppsliga detta

som gav mitt liv innehåll

om detta vill jag berätta

hur det blev dur utav moll

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/12 2017

 

https://www.youtube.com/watch?v=jObW9c2FXCY

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2017-12-27 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint! Så känns det för mig också!
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP