Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄRLAREGN ÖVER SÄTRA

i den yttersta tidens sista dagar

som vi alla befinner oss i

där man trotsar den Högstes alla lagar

och man njuter av syndens barbari

ska min Jesus utgjuta av Sin Ande

för att sen på apostlarnas grund

bygga levande templet, Sin församling

genomlyst av Hans Ord, så ren och sund

 

 

det faller särlaregn över sätra

en härjad stadsdel ska bada i ljus

det faller särlaregn över sätra

så fram med alla tomma krukor, kärl och krus

 

 

snart ska tidsåldern avslutas och Jesus

vänder åter och hämtar Sin brud

innan dess ska vi så vid alla vatten

vinna själar åt Honom som är Gud

i betongöknen ska det flyta strömmar

rösten ropar: "vänd om! låt döpa er!"

för det här handlar inte alls om drömmar

men Guds svar till de pilgrimer som ber

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/12 2017

https://www.youtube.com/watch?v=UPV8fqlMy3U

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2017-12-28 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköna tid när jordens strider tystnar...
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP