Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGG

dagg faller bara

stilla nätter

sol & måne

natt & dag

livet och de

spår det sätter

mitt i dimman dansar jag

 

 

dagg faller stilla

gör ingen illa

faller stilla

landar mjukt

liksom lyckotårar trillar

trots allt som är skevt och sjukt

 

 

dagg faller endast

stilla nätter

nätter utan

sturm und drang

petter har sina

fyra getter

jag har ett annat

slags talang

 

 

dagg glittrar klar

på blomsterängar

såsom ett himlens

vittnesbörd

sådant kan aldrig

fås för pengar

men hjärtats bön

ska strax bli hörd

 

 

LARZ GUSTAFSSON  29/12 2017

 

https://www.youtube.com/watch?v=gW2d8nKkKbk

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-12-29 14:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint och målande
2018-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP