Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA TALAR OM ALLAN

alla talar om allan

men allan står fast ändå

böja sig för opinionen

är inte att tänka på

alla tisslar och tasslar

men allan sjunger en låt

för en kille som allan

kan de inte göra nåt åt

 

 

LARZ  GUSTAFSSON 29/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2017-12-29 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP