Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nytt och lyckligt år med termiska vattenbad i Budapest. Reumatism gör ont när det regnar istället för att snöa i norden .


Nyårslöfte

 

 

Önskar  "Jag älskar" mer uppmärksamhet åt hälsan, och i sällskap med civiliserade människor.

 

  • Året slutar och ensamheten i dagarna bakom stöder duetten, rubriken till sanningen i det nya året blir helig och demonen förloras i förlamning.

 

 

Mitt hjärta lyssnar med otålighet hur det sparar från det nya årets goda nyheter, fyrverkerierna är för explosiva våta eller har ett annat mysterium som hälls ut i världen.

 

Poeten och konstnären kunde bättre säga vad tanken är så omsorgsfullt, att den troget tjänar varje levande röst av vad i röst det bär med prakt.

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-29 18:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Läser och begrundar, ja
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP