Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några löften till

Några löften till som jag framför allt vill uppfylla:
Jag kommer att äta utan att bli fet, jag ska älska
utan att bli kär i, och ska tjäna pengar utan att
arbeta.




Fri vers av Xavier Fernandez
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xavier Fernandez
Xavier Fernandez