Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den 22 december


Tecken i skyn


Jag längtade efter
att få höra din röst
men det var tyst, väldigt tyst

tills någon fick mig att lyfta huvudet
och se upp mot himlen
och då visste jag att det var du

för där uppe fanns tecknet
vårt hemliga

och nu hörde jag din röst
inom mig:

Du behöver aldrig tvivla!

Tack A !




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-30 13:18



Bookmark and Share


  Kim VIP
Jaa! Och bilden förhöjer texten ännu mer...
2018-02-03

  Linda CH VIP
Så vackert och trösterikt.
2018-01-27

  Salvation Pepper
Elegant visdom!
2018-01-27

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"

Daglig Kraft av TVÅ LYSSNARE för 7.1
2018-01-13

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skrivit!
2018-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...underbart foto...
2018-01-07

  Anya VIP
Åhh så fint med en ton av magisk realism. Jaa dessa tecken är så värdefulla. Blir hoppfull när jag läser din fina text.
2018-01-04

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert fångad bild,
av hoppfulla, hemliga tecken i skyn!

Ibland kan vi misströsta...
men så får vi ett litet tecken på
att våra nära o kära, som gått före oss, både hör och ser oss och fortsätter att kommunicera med oss...!
Detta känns varmt och tryggt!
Tack, för att Du med denna vackra, innerliga dikt påminner oss om detta...!



2018-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din fina text!

"Du behöver aldrig tvivla"
2018-01-02

  Chawa VIP
Kärlekens trådar för evigt förbundna... Vackert, serent, trösterikt!
2017-12-31

  Monika A Mirsch VIP
En sällsam stilla bön från hjärtat - vackra ord i midvinternatten
2017-12-30

  ULJO
Berörs av dina ord
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP