Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DARRANDE ASPLÖV

är jag ett darrande asplöv

är jag ändå i Dina händer

här vilar jag i Din närhet

oavsett hur vindar vänder

sjunger jag glad och frimodig

är det ändå Din nåd som bär mig

i alla omständigheter

finns det någonting Du lär mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/1 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2018-01-02 14:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Fint skaldat Larz
2018-01-02

  anits VIP




så fint skaldat att vara i trygga händer.
2018-01-02

  Marita Ohlquist VIP
I trygga händer, ja!
2018-01-02

  Kaptenlöjtnant
Ferlinska färger
mkt
2018-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP