Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Subjekt: "Fotavtryck”. Hybridisering Mänsklighetens Framtid


*Hybridisering Mänsklighetens Framtid antologia 2017.

 

 

 

 

Hybridisering.

 

Mänsklighetens framtid.

 

 

“Fri energi en teknik som sätter din guldålder på jorden”

 

 

 

Människokroppen är inte genetiskt programmerad för stort äventyr i universum.

 

Utomjordingar kan förändra mänsklig uppfattning och de kan styra vad vi tycker, vad vi ser.

 

De har kontroll över sinnet och människokroppen. De kan vara i osynligt tillstånd.

 

Jorden är ett slutet system där vi är dömda att leva.

 

Få av oss har en stor förmåga att uppleva verkligheten. Den materiella världen vi ser är bara en liten del av en helhet.

 

Människokroppen skapades för att uppleva den omgivande verkligheten i ett begränsat antal former och färger.

 

Scenen för ett stort fenomen av klassisk kidnappning och hybridisering som utspelar sig på det mest hemliga sättet.

 

Varje år påstår föräldrar  försvinna miljoner barn utan spår.

 

Utomjordningar eller älskade änglar eller varelse?

 

Steven Greer leder en organisation som heter ”Disclosure Projects” och syftar till att analysera främmande fenomen.

 

Nyligen har Greer publicerat en lista baserad på år av forskning och hantering av främmande fenomen.

 

Han hänvisar till den höga självmordsgraden bland de som har blivit bortförda, till beteendeavvikelser som är svåra att förklara.

 

 

 

Hypnotisk regression är det enda sättet att påminna en sådan erfarenhet.

 

 

 

Utomjordingar är kapabla och kan utlösa känslor och fixa ett implantat av tankar.

 

Några av de kidnappade har utvecklat “Stockholms Syndrom”.

 

Jag pratar mycket lite om kidnappare och bara till superlativ, även om de har upplevt ett trauma som har påverkat deras hälsa, förändrat sitt beteende och till och med livet.

 

Medan NASA letar efter livet på andra planeter,

 

utomjordingar, har länge sedan kommit i kontakt med mänskligheten;

 

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-04 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP