Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer än 20 år laboratorieundersökningar som genomförts sedan 1970 bekräftar denna åtgärd. Effektiviteten av frusna citroner.


Mina frusna citroner.

söndag den 7 januari 2018.

 

 

 

  • Nu är det vinter med minus många grader och regnet har inte mer kraft fala över os.

Vintern formar sjöar till is bana  leran på mellan vägar låter krispig under mina fötter. oj  Om mina frusna citroner på balkongen, kommer jag på  Jag gör stor sak av denna vinter fenomen,

googlar vad kan man göra med frusna citroner när plötsligt öppnar sig oändliga mjöligheter i köket experimentera…

Nu är det slut med solande i söderläge. Solen går ner  redan kommer på den kardinalpunkten så jag tar fördel av vackra strålande soliga väder. Men på eftermiddag citronerna kommer att förvandlas till delikates fromage med jordgubbe mus

 

 

Citroner i frysen gör fler underverk än du skulle ha förväntat! Deras egenskaper förändras och har effekt 10.000 gånger effektivare än kemoterapi. citronskal innehåller 5 till 10 gånger mer vitaminer än själva saften från samma frukt. Barken hjälper till att avlägsna toxiner från kroppen. Läkare uppskattar att denna metod är 10.000 gånger effektivare än klassisk kemoterapi. Effekten är mer intensiv när natriumbikarbonat tillsätts till denna lösning.

Citron lägger till en extra smak för maten i allmänhet.

Frysta citroner är fördelaktiga för behandling av cystor, tumörtumörer och inre parasiter. Det reglerar också blodtrycket, hjälper till att läka depression, bekämpa stress och nervösa sjukdomar. inflammatoriska sjukdomar.




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2018-01-07 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP