Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev de här texterna när jag var 16 år, idag är jag 26år och de texterna betyder så oerhört mycket för mig...


Du

Den där t-shirten vit på hans kropp.

Det där halsbandet som skymtar i kragkanten.

Den där känslan i magen av blicken han gav mig den kvällen.

Orden som kom ur hans mun och stannande i mitt huvud.

Den där darrande handen som sökte hans och fann läppar som svarade

med kyssar lika underbara som han.




Fri vers av Tinna
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-06-02 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinna