Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dennna text skrev jag 1993 när jag var 13. Tycker den är så speciell..


Ondska

Han har en hemsk ondska inom sig, vi kan kalla den vrede.
Vrede kämpar och vill ut, vill inte vara inne, fast han helst av skulle vilja att den satt som en fågel på en pinne, i sin bur och sjunga i dur.
Han sjunger i moll och tycker att vreden är ett troll, vad ska han göra?
Vreden får honom att tänka på hemska saker. Ja, allt utom freden.




Fri vers av Tinna
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-06-02 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinna