Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord sägs vara lika floder och dess vatten, flutet omväxlande lugnt och snabbare snabbt, fallande fall, farligt lockande till syn, hörsel, spel, sång och trall. Texterna möjligt lästa något förut i mejl eller liknande.


Rimmande texter 2018 01 07





Är en i sitt eget sällskap
en är ju sin själs rätta redskap
bör en människa må
bättre kanske om de är två
vilka söker sig just i varandra vänskap.

- - -

Texten får ett minne upp blomma
i mitt ansikte sågs rosor komma
som av blygsel klädde min kind
av någon eldig som sådde vind
säkert trogen sitt eget fromma.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-07 22:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Rimriktigt, tänkvärt,läsvärt, ja !
2018-01-08

  ULJO
Gillar dina rim
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP