Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konst: Murobhas art text Sandra de Freitas


Det okända gör mig aldrig rädd

Rutiner dödar mitt inre och skapar kaos i min hjärna
Jag är alltid beredd på att pröva något nytt
Ständigt på drift och söker nya vägar
Hoppar från punkt till punkt
Och det okända gör mig aldrig rädd
Mitt inre viskar konstant att det finns
något bort om hörnet
nyfiken söker jag efter allt som kan sänka
en glimt av mening i livet.

Om jag kunde måla allt som finns i mitt inre
skulle riktningen gå åt surrealism.
Jag dras gärna till det overkliga
Till det som finns bortom vad vi ser
Otrolig optimist när jag söker svaren
Otrolig pessimist när jag inser att
det inte alltid den som söker finner.
Jag var född på den kortaste månaden på året
och har svårt att spendera en längre tid med
andra individer. Född mellan slutet på en årstid
och början på ett nytt. Kall och undanflyende som vintern
varm och välkomnande som våren. Blev skapad
av olika kontraster och det kanske inte är så konstigt
att jag är lite av en dubbelnatur.




Övriga genrer av Sandra De Freitas VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-01-08 00:20



Bookmark and Share


  Håkan Gustafsson VIP
Vackert! Sanningen ligger djupt, i riktning inåt. Andra människor korrumperar. Inte alla.
Härlig februarimetafor där.
2019-11-28

  Nils-Robert
En text från det inre rummet. Bra
2018-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Gillar ditt självporträtt!
2018-01-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
You are a real spirit in life.
2018-01-08

  Stay Golden
You're lucky, you have a whole world full of wonders to discover, and terribble horrors. Be good, be kind, take care of your mind, be good, be whole, take care of your soul <3
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP