Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

Tankar som far
Livet som gasar

Tankar som far
Vad är det som händer?

Tankar som far
Livet står still

Tankar som far
Är det livet som händer?




Fri vers (Fri form) av Iknagne
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-01-08 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iknagne