Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros i pudersnö



Över staden har himlen stänkt
vintergatans stjärnor
Små skimrande bloss
har fallit över oss
och en mirakelblomma,
vars mörkgröna flikiga blad
och vita sköra gestalt
varje år genom snö sig kämpar
Hon visar ett livsmod som trotsar allt
även den djupaste fara




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-09 14:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark livskraft...fint...
2018-01-11

  Annaemi VIP
Lika förunderligt varje år när de blommar.
2018-01-11

  Lars Hedlin
ÖVERLEVARE!
2018-01-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP