Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är lugnt

Det är enkelt för mig
att ta avstånd från dig
för jag vet vad du har gjort
gör som du vill, livet står inte still
jag har märkt att det går fort
jag kan inte va din vän
men du glömmer ju mig sen
så allt är lugnt

Fast jag vet hur du mår
fast jag ser och förstår
får du inte göra så
men i din värld är jag så lite värd
att det löser sig ändå
och jag bryr mig inte nu
men det märker inte du
så allt är lugnt

Hellre ilska än gråt
du får inget förlåt
för nu vet jag vad jag sa
nu är jag trött på att nicka så sött
på att tro att allt blir bra
för du ljög nu och förut
nu får lögnerna ett slut
så allt är lugnt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-10 03:30



Bookmark and Share


  H.C.B
riktiga vänner glömmer inte alls och dom glömmer sannerligen inte heller denna text., Bra jobbat, me like it'!
2018-03-09

  Maria Sundelin VIP
Lugnt utanpå men kokar inuti
2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP