Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr. S.R

Jag hatar en dag som denna!
Inga fingrar, inte ens en penna,
vill skriva de fasansfulla ord,
de förbaskades små jävla rekord.

Händer inte ett dugg raka,
inte ens en stilla haka.
Ögon ingen ljus färg bär.
Vem i helvete är det här?

Överkäke blir underkäke hårt
går ej att le, förbannat svårt.
magen vill bara spy din skit,
se dig falla jävligt mycket dit.


Allt orakt blir mjukt,
allt friskt blir sjukt,
ögonen läcker,
det är för helvete mig du knäcker!

varje meningslös period vill fly bort
vill göra lidandet jävligt kort,
Vill slippa le åt en såndär
liten obetydlig, sisådär.

Gå och dö din jävla mansgris,
besserwisser med hybris.
eller eventuellt bara stick
You make me fuckin\' sick!




Fri vers av Snörosen
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-06-02 14:40



Bookmark and Share


    Klonk
Va inte meningen att skriva nått om just den här texten... ville bara skicka ett meddelande men kunde inte hitta hur man gjorde det på annat sätt än via att kommentera en text.
Iallafall vill jag bara nämna att jag skriver lite då och då på www.mattekalle.blogg.se

2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Snörosen
Snörosen