Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avdelning 64

 

 

Passering

det rör ingenting

går blott igenom mitt tidsrum

lämnar ett kaos

 

Sjukhus

akutmottagning

inskrivning av de sjuka

de döda ska hem

 

Hastighet

min ferrarisäng

tar kurvan i kulverten

döden närmare

 

Personalen

en lång korridor

sköterska går rakt igenom

den låsta dörren

 

Vårdbiträde

behärskar svenska

och några dimensioner

en kubistisk bild

 

I hissen

dörren öppnades

den döde hälsar på folk

dödstystnad som svar

 

Besök

jag har besök

släkten samlas runt sängen

en av dem lever

 

Räddning

i tentaklerna

Frida Kahlos röda färg

når mitt blodomlopp




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-01-13 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP