Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tyckte jag hade det bra...

 

Jag tyckte jag hade det bra

Jag har det bra

 

Men ändå har något hänt

 

Jag måste erkänna

Jag saknar dig

Har faktiskt tänkt på dig en hel del

Och har på sista tiden försökt hitta dig

Men det verkar svårt

Pusselbitarna faller aldrig på plats

 

Kanske har det gått för lång tid

Kanske har det inte gått med tillräckligt med tid

 

 När jag väl tror det är rätt

Och när jag öppnar min dörr på glänt

 För att släppa in dig

Sårar du mig och det gör  ont igen

Och jag blir mer rädd

För dig

Avståndet växer

Till dig

Men också saknaden

Och att våga

Till att tro att du kanske finns

För mig

 

Kärleken




Fri vers av Anna Nyman
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-14 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman