Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

 

 

 

 

Naken och avskalad

 Ligger jag här och väntar på dig

Undrar varför du aldrig kommer

Hur länge ska jag behöva vänta

Du kanske inte hittar hit..

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-20 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman