Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten



förnöjsam för stunden
växer till stor
i tysthet
strimman

gräver tårna i sanden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2018-01-14 14:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Vad bra du fångar stunden kram
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP