Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på ryska i tal språk och svenska kotterispråk.


Tankar genom natten.

mysli cherez noch'

kogda mir shepchet glupost'yu.

Noch' tikhaya,

i noch' - khoroshiy sovetnik.

no noch' slomana

volshebnogo rassveta.

kogda svet, raspolozhennyy mezhdu vetvyami dereva

 i truboprovody ptich'yego klyuva.

i slishkom mnogo kulakov i spleten ni dlya chego.

                                                                      ***

 

Tankar genom natten

när fred viskar dumhet.

natten är tyst,

och natten är en bra rådgivare.

men natten är bruten

av magisk gryning.

när ljuset placerades mellan trädgrenar

  och fågelbensledningar.

och det finns för mycket näve och rusa för ingenting

 

https://www.expressen.se/nyheter/alla-hallpunkter-under-folk-och-forsvar-2018/

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-15 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP