Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant. Jag?

En vanlig tant.
Vad är förresten vanligt?
En tant som skriver dikter.
Kravlösa dikter.

En tant som bakar bröd.
inget konstigt bröd,
ett enkelt vitt bröd.
Inte ens nyttigt.

En tant som fotograferar
naturen, en sten i gatan
en soluppgång över backarna.
Som så många tanter gjort förut.

En vanlig tant.
Och ändå.
Ingen i hela världen är som hon.
Som jag.
Som du.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 14:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Den svenska tanten" är världskänd, ett unikum. Något att värna om.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP