Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden gick förbi...

- Du rusar in varje dag Dick
utan reverens ej ens en nick!!!
- Vill du ha en date?
Du menar romans Kate...
-Inte alls! Bara hälsning! En nick!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 17:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
rolig ordlek
2018-01-19

  lodjuret/seglare VIP
Kul lek med ord. Krävde tre läsningar innan det möjligas boll gick på kryss.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt