Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen riktig haiku


Fluga i morgonsol. Version 3


Känner förundran,

ser en januarifluga

i morgonsol


treva yrvaket

mot solljus och värme.


Flugan får leva.








Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 09:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ingen vinter utan en vilsen fluga.
2018-01-19

  Kaptenlöjtnant
Gillar flugor.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP