Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

Jag är en kraft som läcker
litegrann därför att jag inte
vet hur jag ska hantera mig.
Du är en kraft som forsar för du
har inget förstånd att förstå dig själv.
Du gränsar till psykotisk i varje slag och
ändå dansar du som om du bara är gjord av
flört och det väcker all naivitet i alla som
söker sin inre form.

Någonstans vet du om detta du bär på,
detta förfall du orsakar och i mig väcker
du så mycket våld att jag ständigt måste
vara aktsam i risk att inte känna igen mig själv.

Så mitt läckande minskar och det vrålar i dig,
du stormar och din efterlämnande virvelvind
är som en drog till alla de som inte förstår att det
du gör är enbart ett försök att spring ifrån det
klösande i ditt egna bröst.

Du vet inte vem du är.




Prosa av Eldrid
Läst 109 gånger
Publicerad 2018-01-19 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eldrid
Eldrid