Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmorgon, Jorden

Uppstigning en morgon
i så gott som nutid
Närmare bestämt
klockan kvart-i-shoe-tid
Solen gol
o taxar kraxar
Hala laxar
färjor vaxar
Glim på ytor
spegelfärg
Guld i mund
o silverberg
Gulans tiger
strimmor sträcks
Världen lyser
allt har sex




Bunden vers av Patrik Mikael
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-20 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Mikael