Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måne, igår klockan 23. Tweet.




Nu syns månen lysa
på dem som är utomhus

De som är inomhus och slipper frysa
får nöja sig med konstgjort ljus.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP