Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tramsvers om semla

Här är en dikt till en semla
om detta vill jag tyst mumla
hör här vad jag hymlar
semlor är inget för lymlar
semlor är inget för drumlar
Men passar för Selmor som rumlar
om de nu inte ramlar
i mandelmassan och famlar
och gapar, skriker och svamlar
och sjunger psalmer om palmer
(Cikoria Blå 2018)




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 1321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-26 09:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
På en väns promenad, dök ett fik upp med lemonad, de serverade även gäst en, medan innegångsförbud gällde resten, tänk vad sånger ändå ger i kvad...
2020-10-05

  Salvation Pepper
Bara titeln är ju hur trevlig som helst! :)
2018-01-26

  alicja lappalainen VIP
en rolig dikt med mycket mums och nyskapande ord.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP