Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtat utanpå

En del av oss har hjärtat utanpå...

Med stora kliv rätt in i livet

tar vi för oss av det som ges


Vi är de som faller längst


och många är dom som gärna fäller oss...




Fri vers av Tinna
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-06-03 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinna