Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fönsterplats


Grönt är skönt


Murgrönan växer
både ute och inne
själv växer jag bäst
utomhus när jag målar
sommarens grönska i sol




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-27 15:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Intagande det här med att växa utomhus och le ikapp med solen.
2018-03-25

  Salvation Pepper
Behagfullt.
2018-02-06

  Monika A Mirsch VIP
Wau - och detta sköna mitt i vintern - inte illa, inte alls illa!
2018-01-30

  ULJO
Fint om grönska
2018-01-29

  Bo Himmelsbåge
Jaa.. nu det den tid på året, när våra ögon är som mest känsliga för grönt...
vi letar efter minsta tecken, från det som sova i jorden... Murgrönan är ett av få undantag, som är grön året om...
kanske vi kan lära oss av den att försöka grönska jämt...
Fin och tänkvärd tanka!
2018-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om grönska
både ute och inne
även jag växer bäst
när solen smeker mitt sinne!
2018-01-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
inspiration
gör mycket här!
2018-01-28

  Chawa VIP
Klorofyll, fotosyntes, solenergi och cellandning i ett ständigt givande och tagande. Jaa grönt är skönt när självaste livsprocessen sjunger och jublar i symbios, värme och ljus. Finfin tanka som får mig att längta!
2018-01-28

  BenGust VIP
Ljusgrön är den skönsta av kulörer.
Menar sådan pastellfärg som många
amerikanska 50-tals åk uppvisade.
Vajert!

2018-01-27

  Linda CH VIP
Härligt om att finna sina gröna stunder då man kan gro.
2018-01-27

  Anya VIP
Fin text med psykologisk touch. Jaa visst kan man längta till sommaren. Känner igen mig.
2018-01-27

  Bibbi VIP
Njutbar text.
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP