Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp, se ner, se mer!

- Är du helt utan kosing nu?
Men vad hände dig då i Peru?
- Till barbera´rn gick
där två omgångar fick...
Och blev då dubbelt renrakad du!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 07:23



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ja så kan det gå :)
2018-01-28

  lodjuret/seglare VIP
Ah, ah, ah tjo
2018-01-28

  Ezmeralda
Oj, den satt där den satt.
Fick mig ett skratt!
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt