Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärlek gripit en, väntar man...

till hands

jag är kvinna

till hands

du för mig

till hands

växlar du mina repliker

överöser mig med kyssar

du låter händerna vandra 

över alla berg. -Du är vacker!

till hands lindar jag mig i tystnad

telefonen ringer, halvslutna ögon

kommer du lite senare, skimret i mina ögon

Är vi här och nu? 

Är du där och då?

...jag gör en upptäckt, en uppoffring

när kärleken gripit en väntar man...

...man drömmer.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-28 20:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Drömrik poesi som förmedlar känslor av längtan ...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP