Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheterna

Magnolia vänder bort sitt huvud 

Alla hemligheter vi kan ha vill jag vara utan

-Du är ljuvlig! 

Åh nej, jag är en skugga av mig själv och du vet

..du vet att våra beröringar är mer än så. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-19 18:02



Bookmark and Share


  Tabac VIP
...så är det!
2019-07-13

  Eva Langrath VIP
Fin ton i orden
2018-02-23

  aol
Underbart ömt skaldat.
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP