Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elden och drömmen

 

Eld!
Livet eldas ut på obestämd tid

Dröm!
Drömmar som eldas ut på livstid

Hav och öppenhet
Hav och makt

Och den oändliga äventyret
Och den enda målet

Drömmen och elden hand i hand!
Elden och drömmen hand i hand!

Mot målet
Mot mysteriet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2018-01-29 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP