Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades till av en poet här inne vars text jag läste och kommenterade. Även sättet att handskas med texten tyder på just lån för ögonblicket. Felet i texten är dock rättat här.


Kritik på en text (1676) traumatiskt?




En skrivande själ
som fängslar läsaren
behöver nog inte
bekänna färg. Även
om kartan känns
ofullständig, planen på
flykt till ett
mera verklighetens fängelse.

Stressen över att
vara någon eller
utföra något, tillföra
något räknas nog
inte i hur
många lik en
måste kliva över
eller räknas som
poäng i paradiset.

Skrivandet är väl
som målandet eller
teatern och dansen.
Mera upplevelser i
stunden än bara
förspel inför slutsteget?




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP