Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva efter att ha läst text av en poet här inne.


Kritik på en text (1677) kommentar av något slag






Varför känns det bara löjligt
om en man
förklarar sin kärlek till någon,

medan kvinnans kärlek
till någon känns mera verklig,
nära och mer uppriktig?

Det går nog att förklara,
bara att ord till det verkar saknas,
som om en analys
av olikheter vore ens nödvändig.

Då ett budskap skrivs
med given styrka samt klarhet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP