Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nanga Parbat

det är bergens fel

 helt enkelt finns de där så

 man bestiger dem




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2018-01-31 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP