Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regn

 

Och,
Plötslig blev det regn

Min själ!
Till friskades av regent

Min dröm!
Återupplevdes av regent

Springande ur regent kom du
Springande i regnet mötte jag dig

Genomblöta
Genomskinliga

Mera regn!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2018-01-31 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP