Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var sorg

 

Jag sa,
Du är så himla vackert!

Du svarade,
Du är ful!

Jag sa,
Du är så smart!

Du svarade,
Du är dum i huvudet

Jag sa,
Välkommen hem

Du svarade,
Försvinn härifrån

Jag sade,
Du är så romantik

Du svarade ,
Du är en sorlig drama

Jag sa,
Spegel, spegel

Du svarade,
Med ingen reflex

Jag sa,
Förlåt. mina dumheter är kände för alla

Du svarade,
Och!

Jag sa,
Kan du glömma den jag sa och börja om

Du svarade,
Med inga ord

Du sade,
Du är inget att ha

Jag svarade,
Du är allt jag vill ha

Den dagen jag mötte dig
Missförstånd!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2018-01-31 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP