Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att göra 'något alls' kan nog kallas arbete, nödvändigt fog eller ofog. 'Något annat?'


Fem raders rim gånger två




Än ligger semesterfiraren för fäfot
i kanadensarens Göta kanal kanot
än i blodet där vindar ljumma
liksom även individers äventyr skumma
kanske något för fiskares och musikers not?


...


Liksom en asp i sjö och skog.
Att fiska och avverka är väl evigt knog.
Ändå ute i friska luften vara.
Dagar väl helt som underbara.
Kan en människa av frihet alls få nog?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-20 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP