Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gudrun Maria Reponen inspirerade. Livet är för kort för att ängslas bort. som titeln var förra gången. Den här gången sitter alla de tvåradiga verserna ihop. .


text i oefterfrågad repris (rim av tidig lust)




Livet är för kort för att ängslas bort

Om jag blott finge en daler
för att gå omkring i sandaler
gick jag långt om länge här
för att trösta hjärtans kär
i sanden fin vid havets bryn
där vågorna ger salt i hyn
fotavtrycken mina skall
strax förintas av vågors svall
där går jag gärna av hjärtats lust
samt sinnliga känslors fina must
där döden vid min sida går
liksom den gått i alla år
snart är stunden här på jorden all
den går så fort i allas fall





(Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 00:55)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-03 00:10



Bookmark and Share


  Nanna X
den var fin
bilden liknar en strand på Österlen
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP