Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstiga krav

konstiga krav.
ingenting är villkorslöst.
förväntans uppförande.
begränsade kontakter.
hon ska veta.
uppmärksamhet ska riktas.
kontroll över min tunga.
detaljer måste yttras.
jag är svag.
känslan av att brytas ned.
hon är inte nöjd.
har jag nångång varit nöjd?
tappad energi.
känslomässigt utmattad.
en fientlig energitjuv.
vad gör jag för fel?
existerar envägsdiskussion?
hon litar inte på mig.
jag litar på henne.
falska känslor.
manipulation.




Fri vers av Andreas G
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 18:36



Bookmark and Share


  Stay Golden
Sorrow kills and gray does it slowly, persuit of happiness.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Andreas G