Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-------


Rikedomsprostitution


Prostituerar du dig för samhället
För lyx och kommersialism?

Är du torsk på all sköns bekvämlighet
Och senaste teknik?

Samlar du nollor på kontot
Och hyllar vår kung?

Då hoppas jag du blir lycklig
I livets äventyr!




Fri vers av Katarina35
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-06-03 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katarina35
Katarina35

Mina favoriter
Med klingan höjd...