Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
------------


går

 

Långsamt, nästan orörligt, rör sig mannen från min synfält.

Jag tittar men säger inget.

Vill att han skall gå, försvinna.

Han har bestämt sig, han skall gå.

Men han går för sakta.

Jag vänder honom ryggen och ser honom aldrig mer. 




Fri vers av Katarina35
Läst 562 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-05 17:23



Bookmark and Share


  Fredric
förståndig och klarsynt text... ;-)
2009-06-28

    Camillaa
Mycket bra flyt och innehåll,
lite vemodig text, men det gillar jag :)
tack för lässtunden ^^,
/ C
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Katarina35
Katarina35

Mina favoriter
Med klingan höjd...