Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsens sjunger ut sin svada, tills solen går ner över Lada, bildar i nedan sin stege, över modig hjälte och över den fege, tonar i rytmer där Anders syns bada.


Nästan ingenting om superlativ





Tore rodde och Greta fiskade gädda
Mats smakade brödets grädda
stod och såg ut över fjärden
Veronica sådde på sina gärden
skörden utgjordes ej av skädda.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 01:57



Bookmark and Share


  Nanna X
kanske en äkta Nordsjö-torsk minsann?
2018-02-06

  Fulbergarn
märklig
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP