Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

Stranden

Jag hör hur havet forsar fram
Jag hör hur människorna pratar
Jag hör hur vinden blåser
hur sandkornen flyger
och träffar min varma kropp
Jag svävar högt

Jag känner hur det bränns
men på samma gång
känns det underbart
för jag är på stranden

Solen skiner alla ler
och efter det finns inget mer
Allt är tyst
Allt är förstört
Allt är stilla
Efter det finns inget mer
Tanken för mig tillbaka
jag känner känslan
hur solen bränner
men på samma gång
känns det underbart
Jag hör allt
Jag ser allt
Inget av det finns mera

Jag önskar att höra
hur havet forsar fram


Lämna gärna en kommentar! :)




Fri vers (Fri form) av Leonora_
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-07 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonora_