Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen

Trolldom förbannade trolldom , letar förgäves du finns inte
Svepande rädda ögon , lika rådjurs eller väntande åtrådda , lika kärlek
Jag säger trolldom förbannade trolldom , du finns inte
Brännande het , svettdroppar i ögonen , ingenstans att ta vägen
Dödförklarad utan rättegång , arkebuserad utan nån valmöjlighet
Djupa öppna sår , oxblodsfärgade fast djupare
Lika kärlek , formade efter dina behag , trånande blickar , sårade själar
Påverkan av fatalism , illusionist utan illusion
Trolldom , förbannade trolldom
Ingen lyssnar på den döde i mängden av narrar




Fri vers av pelle målare
Läst 158 gånger
Publicerad 2018-02-08 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pelle målare
pelle målare